APT och långpromenad.

Idag har det varit en lång arbetsdag med APT ikväll. Det var en riktigt bra APT där det togs upp om stresshantering och om "att gå in i väggen". Jag kände igen mig på i stort sett varenda punkt som togs upp. Hösten 2012, i oktober, gick jag in i väggen med dunder och brak. Något som jag lovat mig själv att aldrig göra igen. Trots att jag har fått varningssignaler så har det varit nära några gånger efter det men jag har lyckats stoppa i tid. Det är 8 år sedan i år och den jag var innan kraschen kommer jag aldrig att bli igen. Men jag får ta det positiva ur eländet, jag känner mig själv utan och innan nu.
 
Efter APT:n så gick jag först en liten sväng med Lilleman. Men efter en stund så var han lite halt så vi gick hem igen. Nu får han ta det lugnt några dagar så får vi hoppas att den ger med sig. Lite senare gick Johan och jag en långrunda i stället. Det var skönt att röra på sig eftersom det inte blev något stallfix för mig ikväll.
 
 
Det var ljummet ute och riktigt skönt höstväder. Annat var det tidigare idag då himlen i stort sett öppnade sig. Det vräkte ner regn.
 
Nu blir det snart sängen. Hoppas ni har haft det bra idag!
 
Kram Malin💞