Bortskämd häst!

Tidsmaskinen rullar vidare och fredagen är här! Idag fick vi våra skolfoton som vi tog för några veckor sedan. Ja, vad ska man säga... jag vänjer mig aldrig att se mig sjäv på kort. Det är alltid lika hemskt och självförtroendet fick sig inte en spark i rätt riktning om jag säger så. Nej, det fotot lägger vi undan, någonstans där det inte hittas igen.
 
Direkt efter jobbet åkte jag till stallet och middagsfodrade hästarna. Därefter blev det sushitime! Det är ju sushifredag! 
 
 
Så gott! Favoriten är den längst till vänster, grillad lax med rostad lök. Den tar jag alltid sist. Efter sushin så sov jag en stund. Det var längesedan jag sov på soffan men idag slocknade jag rätt snabbt. Lite skönt att sova en stund på dagen så att jag orkar vara vaken såhär på fredagskvällen. 
 
Ikväll har Lotus fått en promenad efter hoppträningen igår och så fick han en dusch eftersom vi ska tävla i morgon. Då går färden till Smedstad i Linköping och Alva och Lotus ska starta i reg. 1.10m och 1.15m. Det ska bli riktigt kul att åka dit. Där är så fint! 
 
 
Herregud vilken bortskämd häst vi har. Nytt träns häromdagen och nu nytt täcke och i morgon ska han få göra det han älskar allra mest... hoppa. Men vad göra man inte för sin guldklimp!?
 
Ikväll har vi bokat hotellrum i Göteborg om, ja om det nu blir Gothenburg Horse Show. Känns lite osäkert i dessa coronatider men det går ju alltid att boka av. 
 
Nu ska jag snart i säng för i morgon väntar morgonfodring och sedan tävling senare på dagen. 
 
Hoppas ni har haft en mysig fredag. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Haha, men sååå fin i täcket ju!
Klart dem ska ha det bästa av det bästa :D kram

Svar: Hahaha ja visst är det så och så bra det var! Kram
malinlorentzon.se