En lördag i min smak.

Ännu en morgon med sovmorgon. Det går bra nu, om jag säger så, på sovmorgonfronten. Jag har ofta jättesvårt att sova på morgonen, men nu några dagar har det gått lysande. Idag vaknade jag vid 09.00 och det fick bli frukost/förmiddagskaffe.
 
Idag var det min dag att ta Lotus. Jag åkte till stallet när jag vaknat till och fixade stallsysslorna. Frågan idag var om jag skulle rida ut i skogen eller gå upp på banan. Det fick bli det sista eftersom det är älgjakt nu.
 
 
 
Ridningen gick väl helt ok. Jag är inte helt 100 från förkylningen än och det märktes och dessutom är min kondis allt annt än bra, men Lotus fick jobba ordentligt och det var det som var det viktiga idag. Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. 
 
I Skogsbacka har vi gamla pinnstolar och i somras gick en sittdel sönder. Den till vänster här nedanför. Döm av min förvåning att dessa sittdelar nytillverkas på ett träföretag inte långt från Skogsbacka, så för några veckor sedan var mina föräldrar där, min tid räcker inte till så jag är så tacksam för all hjälp. De hade med den gamla och de fixade en ny under tiden de väntade. Så bra! 
 
 
 
Så vacker så den skulle kunna funkar som inredningspryl, eller hur!? 
 
Nu ska jag slänga upp benen i soffan och se en film. Undrar om jag kommer att se den till slutet? Jag är så trött... 
 
Ha det fint alla bloggläsare och när ni kikat förbi här, glöm inte att klicka på gillaknappen här nedanför inlägget innan ni drar vidare! 
 
Kram på er!
Malin💞