Glada nyheter!

Den här förkylningen är inte över än. Som tur är så har jag gjort covid-test som var negativt, annars hade jag nästan börjat undra. Idag så höll rösten på att ge med sig så ikväll har jag tagit lite "Jägermeister" igen. Hoppas verkligen att förkylningen ger med sig och att rösten håller i morgon! Den är mitt viktigaste redskap i jobbet.
 
En glädjande nyhet idag är att "Det sitter i väggarna" kommer att fortsätta. Det blev en proteststorm utan dess like när SVT gick ut och sa att programmet skulle ta en paus. Det är så skönt att de lyssnat på vad folket vill ha och ändrat sig. Så 2021 kommer det nya avsnitt! Underbart! Tack SVT!
 
 
Tänk vad jag lärt mig av det programmet! Programserien började 2015, samma år som vi köpte torpet. "Det sitter i väggarna" har varit både lärorikt och ett intressant program både kunskapsmässigt och ur ett historiskt perspektiv och sedan det började sändas har jag sett varje avsnitt och lärt mig så mycket, bland annat att renovera fönster. Programmet har också gjort att jag vågat testa på. Så idag är jag lite extra glad för att programmet ska fortsätta. Det skulle vara kul att se de äldsta avsnitten igen. Jag ska se om jag kan hitta dem. Har ni följt serien "Det sitter i väggarna"? 
 
Nu hoppas jag på en lugn natt utan hosta. Det blir tidigt i säng.
 
Ha det fint alla!

Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Kuul :D

Svar: Ja, verkligen! :)
malinlorentzon.se