Halsont och tvättmedel

 
(Inlägget innehåller samarbete med Grumme)
 
Tyvärr blev det lite som jag var rädd för igår kväll. Jag vaknade med halsont och kraxade. Jag ringde för säkerhetsskull till min rektor och rådfrågade och det var ingen tvekan om att jag skulle stanna hemma. Om läget hade varit som det var innan coronan så hade jag nog gått och jobbat, för jag vet att det ställer till det för mina kollegor när jag är borta, men nu får jag inte. Så efter sms:ande med kollegor så la jag mig igen och hoppades på att somna om, men det gick inte. Jag blev hungrig så det var bara att gå upp och äta. Jag la mig sedan i soffan och tittade på "Nyhetsmorgon" och det dröjde inte länge förrän Missan kom och la sig hos mig. Sedan sov vi, hon och jag. Så himla skönt! Precis vad jag behövde.
 
 
I veckan har Johan jobbat hemma så när jag vaknade så kom han med kaffe och macka. Vilken service!
 
Annars har det varit en väldigt lugn dag. Äntligen är vår nya tvättmaskin installerad och jag har kunnat testa Grumme tvättmedel och sköljmedel Sjöbris som jag ska testa genom Buzzador. Jag tvättade Lotus transportskydd som inte var särskilt rena och luktade allt annat än rosor. De blev så rena och luktade jättegott! Jag är verkligen nöjd med detta tvättmedel och kan absolut tänka mig att köpa det. 
 
 
 
Ikväll blir det en lugn kväll. Gustav har fotbollsavslutning och ska äta pizza med laget, Siri är med kompisar och jag ska bli bjuden på mat av Alva och Hampus. Det blir toppen! 
 
Hur har ni haft det idag? Jag hoppas ni har haft det bra. Jag hoppas att detta halsonda ger med sig snart. Johan har köpt hem Jägermeister så det får allt bli en liten sup ikväll. Det kanske skrämmer bort bacillerna. Hoppas också att jag kan sova ordentligt i natt och i morgon för sömn är den bästa medicinen.
 
Ha det riktigt bra! 
 
Kram Malin💞