Höstpromenad och nytt kuddfodral.

Oj, vilken sovmorgon det blev idag. Jag vaknade klockan 09.40! Helt underbart att sova ut så länge. Efter frukost/förmiddagskaffe så tog Lilleman och jag oss en långpromenad i höstsolen. 
 
 
Mitt lilla cockertroll💖
 
Idag har det fått bli lite jobb gjort också. Mail har skickats, jag har varit tvungen att boka om lite möten nu när jag varit hemma och varit krasslig. Nu är det klart så det känns bra framöver. 
 
Är det någon av er som hört talas om designern Emma Sjödin? Hon målar så fina bilder i akvarell. Dessa teckningar trycks sedan upp på t.ex. kuddfodral, handdukar, skärbrädor, disktrasor osv. Häromdagen beställde jag hem ett kuddfodral och idag kom det på posten. Jag måste skaffa en bättre innerkudde men en annan i en lite för liten storlek fick duga när jag tog dessa foton... 
 
Framsida 
 
Baksida
 
 
Med kuddfodralet fick jag med en disktrasa med Emmas tecknade pelargon på och en hälsning på baksidan. Denna pelargonbilden har jag på en jättebonad här hemma i vardagsrummet. Kan lägga upp en bild på den i morgon. Jag är verkligen jättenöjd och jag ska allt köpa fler kuddfodral framöver, eller så kan jag önska mig det i julklapp. 
 
Hoppas ni har haft det bra idag! 
 
Kram Malin💞