Nu är det gjort, nu är det bara att vänta.

Tanken var att jag skulle börja jobba i morgon, för nu känner jag mig i stort sett helt frisk, men igår fick jag veta att jag måste göra ett covid-test. Jag gick in på appen och fixade en tid men fick inte tid förrän idag på morgonen. Jag ska ärligt säga att jag fasade för detta innan, sedan var det inte så farligt. Det var väl ingen höjdare om jag säger så, men jag kan lugnt göra om det igen om jag skulle behöva och risken är väl väldigt stor att det kommer bli så när jag har det jobbet jag har... lärare. När sköterskan petade upp den där "pinnen" i näsan så var det som en brinnande, svidande känsla och när hon drog ut den kom det massor av tårar i det ögat som sitter på samma sida som närsborren som hon gjorde testet i. Nu är det gjort och nu är det bara att vänta och se. Jag skulle bli väldigt chockad om det skulle vara positivt. Svar får jag tidigast om en dag, annars kan det dröja tills på fredag. Har jag inte hört något på fredag så är testet negativt. 
 
 
Idag har jag också plöjt igenom resterande avsnitten av "Det sitter i väggarna". Det är sååå bra! Jag kan inte förstå att SVT ska lägga ner en sådan bra serie. De säger att de lägger ner den serien för att satsa på de unga, under 50 år, och verkar se "Det sitter i väggarna" som ett program för äldre. Så fel de har! Jag har alltid gillat det sedan det startade för 5 år sedan och då var jag straxt över 40. Det är ett program med svensk historia och renovering och jag lär mig massor på det. Nej, fy för SVT! Nu är de helt uppåt väggarna fel ute! 
 
I eftermiddag var jag hos Lotus en sväng och gick en promenad med honom. Så mysigt! På vägen fick han äta lite gräs vilket var väldigt populärt. 
 
 
Hade det varit som vanligt, ingen covid, så hade jag jobbat idag men nu är det bara att gilla läget och vääänta. Jag får allt vänta och på måndag är jag tillbaka på jobbet igen. Äntligen! Det här är så sökigt! Jag längtar efter klassen och mina fantastiska kollegor!💖
 
Vad har ni hittat på idag? Har någon av er gjort covid-test? Vad tyckte ni? 
 
Kram Malin💞