Pumpen är lagad!

Hej på er! Igår blev det inget inlägg eftersom vi var på träning på kvällen och kom hem sent. Orken fanns verkligen ingenstans, annars brukar jag orka dra ihop ett litet kort inlägg, men igår var det tvärstopp, men nu är jag tillbaka. Som sagt så var vi på hoppträning hos Julia igår. Jag fixade stallet och gjorde iordning Lotus så han och jag åkte iväg vid sex och plockade upp Alva i Mjölby efter halv sju. Det går riktigt bra att lasta och köra honom själv. Trafiken igår var också bra och de som låg bakom höll avstånd. Nu börjar det tyvärr mörkna mer och mer så nästa gång kommer det nog vara mörkt när jag åker iväg vid sex. Det är också jobbigt att köra i, mörker och är det regn på det, är det inte kul alls... 
 
Började bli mörkt när vi kom fram. 
 
Träningen igår gick bra. Lotus var pigg, han hade inte gått något dagen innan och det märktes. Igår var det mycket teknik de tränade på och det var verkligen nyttigt och bra. Det finns alltid något att träna på. Det är så himla kul! 
 
 
Igår blev äntligen vår luftvärmepump lagad i Skogsbacka. I augusti, när det hemska åskovädret drog fram där, så gick luftvärmepumpen sönder, eller kretskorten i den. Nu hade firman äntligen fått hem nya kretskort så igår morse var Johan ute och mötte upp firman som fixade det. Allt hade gått bra och nu är värmen på igen! Ingen är lyckligare än jag, jo kanske mössen där ute hahaha. Nu har det varit lite rått när vi kommit ut och det har inte varit lika smidigt att få eld i keddyn, men nu är ordningen återställd. I helgen ska jag dit och bara njuta! 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt i soffan. Jag känner mig lite "rösen" ikväll. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, utan att det bara är tröttheten som visar sig. 
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞