Tävlingsdag.

Idag har det varit en hästdag hela dagen. Lördagen började med morgonfodring. Därefter hem några timmar innan det var dags att åka tillbaka och göra iordning Lotus för tävling. Vi kom iväg i bra tid och vi kom till Smedstad ridsportcenter i bra tid. Det gick riktigt bra tt köra dit och vi behövde inte ge oss ut på E4:an vilket var riktigt skönt. 
 
Alva kollade banan och under tiden var jag hos Lotus och tog lite fika innan det var dags att göra iordning Lotus. 
 
Framridningen idag kändes sådär enligt Alva medans banhoppningen kändes riktigt bra. Alva och Lotus gjorde en riktigt bra runda i reg. 1.10m och slutade på en 5:te plats av 48 startande. Vill ni se rundan så finns den här.
 
Sedan blev det lite väntan. Lotus tog det lugnt och åt innan det var dags att ladda om. Nu var det dags för nästa start reg. 1.15m. De gjorde en riktigt bra runda. Tyvärr blev det knas på hinder nr 7 vilket gjorde att de också fick en knassprång på sista hindret. Det räddade Lotus genom sin vilja att inte riva. Däremot blev det ett pet på nr 7, men summakardemumma så är vi nöjda. Nollan kommer snart. Det är jag helt övertygad om. 1.15m-rundan kan ni se här.
 
Vi åkte från stallet 12.30 och vi var åter hemma igen kl. 20.30 trötta men väldigt nöjda.
 
Vill ni följa med oss och Lotus så kan ni följa vårt instagramkonto @team.lorentzon. 
 
 
Nu ska jag i säng. Jag kommer inte ha några större svårigheter att somna ikväll känner jag. Hoppas ni också har haft det bra. I morgon väntar en stor dag. Alva fyller 18! Min förstfödda blir myndig. Helt galet! 
 
Kram Malin💞
En kommentar publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
Taggar: 1.10m, 1.15m, Hopptävling, Linköpings Fältrittklubb, Lycketorps Ryttarklubb, Regional hopptävling, SWB, Smedstad Ridsportcenter
#1 - - Anita :

Kul med födelsedag att fira!!! :)
Kramiiiis

Svar: Ja, det ska bli så kul! Kraaam
malinlorentzon.se