Tror det har vänt ikväll.

Ikväll känns det som om min förkylning och hosta börjar vända. Idag på dagen kändes det hopplöst ett tag men nu känns det som om att det är på väg åt rätt håll. Jag ogillar verkligen att vara sjuk. Som tur är så har jag sällskap här hemma på dagarna. Jag behöver inte känna mig ensam.
 
Missan💖
 
Missan har legat lugnt på soffryggen och tagit det chill om hon inte legat på mig. Sedan så har vi lilla Skrållan eller vårt lilla "Skrälle" som vi säger med mycket kärlek! Hon är inte riktigt klok ibland och här kommer lite bilder från förmiddagen när vi låg i var sin soffa och tog det lugnt hon och jag. 
 
 
 
 
 
 
Ursäkta Skrållspamet, men hon är så go! 
 
Som ni förstår så har det inte hänt så mycket idag. Jag har tittat på TV:n och kikat på instagram. Nu håller jag tummarna för att jag mår ännu bättre i morgon så att jag snart kan komma tillbaka till jobbet.
 
Hoppas ni har haft det bra idag. Vi har haft skapligt fint väder med sol. Tyvärr har jag inte kunnat njuta av det men hoppas på fler fina höstdagar framöver. Nu ska jag snart i säng, men funderar på om det ska bli en "Jägermeister" ikväll igen. Tror det får bli det... 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Men sååå söta katter!! Perfekt sällskap helt enkelt :) krya på dig!! Kram

Svar: Ja, mina små hjärtan! Tack, mår mycket bättre! Kram
malinlorentzon.se