5 år sedan!

Fredagen är här, solen skiner och det är helg på gång. Det är så skönt! Jag har haft några dagar när jag har helt tappat lusten till mycket, men nu ska det bli återhämtning, andas och försöka tänka positivt. Det är nu det är viktigt att se det positiva i det lilla som dyker upp, som detta t.ex...
 
Idag för fem år sedan fick vi tillträde till Skogsbacka! Det bästa jag någonsin gjort förutom mina barn och att gifta mig med Johan är att köpa torpet. Jag kommer aldrig glömma den hemska budgivning som var några veckor tidigare, då en tyska envist hängde sig kvar. Vi satsade ett sista bud och hon gav sig. Det blev allt lite dyrare än vad vi tänkt men jag ångrar mig aldrig! 
 
 
 
Jag kan inte förstå att det redan gått fem år sedan vi fick tillträde. 5 år! Tiden bara springer förbi. Det finns så mycket jag vill göra där ute och jag skulle kunna bo där alla dar i veckan. Jag älskar lugnet och framförallt tystnaden. Det behövs bara byggas ut lite, fixa toa, dusch och tvättmaskin nere i huset och då även vinterisolera vattnet. Nu har vi toa och dusch i ett annat litet hus. Vi får väl se om det någonsin kommer att hända... just det... positivt tänkande😉. I varje fall, så ska jag någon gång bo på heltid på landet. Blir det inte i Skogsbacka så blir det väl någon annanstans😄.
 
Den sötaste lilla kaminen på övervåningen💕
 
Så skön värme i keddyn.
 
Järnspisen i köket som avger den goaste värmen av alla värmekällor i torpet.
 
 
Så vackert även på vintern.
 
Fantastiskt på sommaren! 
 
Förberedda fönster för kallare årstider. 
 
Nej, nu ska ta det lite lugnt innan det är dags att hämta Alva vid stationen. Därefter blir det stallet och Lotus ska ridas och vi ska fixa iordning inför tävlingen i morgon. Vad ska ni hitta på?
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Petra Wahrby :

Tänk att det är fem år i fina Skogsbacka för er!

Bara o njuta vidare ute i torpet ❤️

Svar: Tack!❤️ Det är inte klokt att det gått fem år! Vi njuter vidare 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Så fint verkligen :D

Svar: Tack! Ja det är en liten idyll. 😊
malinlorentzon.se