Bara att tuta och köra.

I morse vaknade jag och hade lite smått ont i ryggen, ni vet när man känner hur det smått kommer krypande, det onda. Det släppte inte förrän jag var på jobbet och efter det har jag lyckats hålla det i schack. Det är så skönt att slippa det onda för det tar verkligen på humöret och orken när det värker hela tiden. Överlag så känns det som om det blivit lite bättre, men det kan snabbt ändras.
 
Efter jobbet blev det kaffe och soffan. Idag har även banken varit här och värderat huset och det gick bra. Så nu är det bara att tuta och köra när det gäller fönsterbytet. 
 
Jag fixade stallet ikväll och hade insläppet. Alva övningskörde med Johan och var en sväng på motorvägen och det gick kanon! Hon kör kanonbra tycker jag! 
 
I morgon väntar hoppträning för Alva och Lotus för Julia utanför Mjölby. Det ser vi som vanligt fram emot och det kommer bli en bra genomkörare inför helgens tävling i Jönköping. Den första 1.15m inomhus för Alva och Lotus. 
 
 
Vad har ni hittat på idag? Hoppas ni har haft det bra! Nu ska jag i säng och ladda. Igår var jag så full av energi, idag har det varit tvärtom hahaha. 
 
Kram på er!
Malin💞