Dags för skor och testa Grumme.

 
(Inlägget innehåller samarbete med Grumme)
 
Dagen började med att jag åkte förbi stallet innan jobbet och tog in Lotus för det var dags för Lotus att få nya skor. Hovarna hade vuxit riktigt ordentligt så det var verkligen dags. Bara hovslagaren kommit så åkte jag vidare mot jobbet.
 
 
Måste ju passa på att mysa lite💕
 
Jobbdagen har rusat fram i ett hejdlöst tempo som vanligt och dagen har varit bra. När jag kom hem efter jobbet blev det en snabb kopp kaffe innan Alva och jag åkte till Lotus igen. Idag är första dagen som vi känt oss lite stressade för att hinna med att rida ut innan det blir mörkt. Nu börjar den mörka tiden och solen går ner lite tidigare för varje dag. Usch, inget jag gillar... 
 
Just nu, precis när vår tvättmaskin har gått sönder, så ska jag genom buzzador göra ett samarbete med Grumme och testa deras flytande tvättmedel och sköljmedel "Sjöbris". Varför jag valde att anmäla mig till att få testa deras tvättmedel är för att jag gillar Grummes produkter och detta tvättmedel är miljöanpassat. Sköljmedlet är också veganskt och ska räcka upp till 30 tvättar. 
 
 
Jag har öppnat tvättmedlet och sköljmedlet bara för att jag var så nyfiken på hur det luktar och det luktar sååå gott! Jag ser verkligen fram emot att testa detta när nya tvättmaskinen är på plats. Förhoppningsvis kommer den hit på fredag. Är det någon av er som testat detta tvättmedel innan? 
 
Nej, nu ska jag slappa i soffan en stund och se klart "Parlamentet". Så galet roligt! 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞