Det blommar för fullt!

Hjälp vad den här helgen har gått fort! Det känns som om jag inte har hunnit med något. När jag är ledig vill jag hinna med så mycket som möjligt, men den här helgen har jag bara varit så trött. Ibland undrar jag om det är något fel, att jag alltid är så trött hela tiden. För att sova till 08.30 men sedan ändå vara trött och sova en stund på eftermiddagen, är det verkligen normalt?
 
Idag på förmiddagen åkte vi ut till Skogsbacka. Dahlialandet blommar så mycket och det är fortfarande massor med knoppar. Hoppas vi får njuta av blommorna ett bra tag till och att inte frosten kommer för tidigt för då måste jag gräva upp knölarna. 
 
 
 
 
Annars har vi inte gjort så mycket. Som vanligt så somnade jag en stund på soffan. Det var så skönt! Vi fixade lite ute i trädgården, åt middag och fikade så det gick ingen nöd på oss. 
 
 
Johan hittade lite av skogens guld också som vi stekte till eftermiddagsfikat. Så gott med stekta kantareller på macka! 
 
 
I eftermiddag har Siri spelat match och de vann med 3-0! Så gott med en vinst! Lotus har gått ett dressyrpass med Alva och jag har förberett veckan med att packa de flesta höpåsar inför veckan. Så skönt att ha det gjort för det underlättar stallarbetet i veckan. 
 
Nu ska jag i säng och ladda inför en ny arbetsvecka. Hur har ni haft det idag? 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Wow, sååå fint med alla Dahlior! :D

Svar: Ja, inte trodde jag att det skulle bli så vackert.
malinlorentzon.se