En höstig lördag.

Idag har det varit en höstig dag med regn och lite småkyligt. Jag hade planerat en sovmorgon men den blev det inte mycket med. Ont i ryggen som vanligt och sedan hopplöst att somna om för huvudet går igång för fullt. Efter ett långt försök att somna om gick jag upp. 
 
Efter middagen åkte vi till Skogsbacka. Inga råttor i fällorna denna veckan. Skönt för både oss och dem. Inte kul att de ska hamna i fällorna men hellre det än att de förstör en massa. Regnet vräkte ner stundvis så vi eldade och tände ljus. Så mysigt. 
 
 
Sedan inspekterade jag dahlialandet också. Det är så mycket blommor och massor av knoppar men vi får väl se om de hinner slå ut innan frosten kommer. 
 
 
 
Jag älskar verkligen dahliorna. De är så maffiga och vackra. Visst, det var ett pyssel i början, men som jag sagt innan så var det värt det alla dagar i veckan. 
 
 
Idag pratade vi också lite om hur vi skulle kunna bygga ut för att få till ett badrum med tvättmaskin i torpet. Vi har badrum med dusch och toa nu men i ett annat litet hus. Om vi ska bygga ut så vill vi inte förstöra något på huset. Det skulle vara helt fantastiskt att få badrum och tvättmaskin i huset för då skulle vi också kunna vinterisolera vattnet och kan vi göra det så kan vi bo där i framtiden. En dröm!
 
Ikväll har Alva ridit Lotus. Jag har fixat stallet och putsat för i morgon är det tävlingsdags i Jönköping. Det blir en start i regional 1.15m inomhus. Det ska bli så kul! 
 
Hoppas ni har haft en bra lördag. Nu ska jag fixa matsäck inför i morgon! 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Alltså alla Dahlior är ju heeeelt otroliga!!! :D

Svar: Ja, de är så vackra! Skulle vara så kul arbetstagare några fler sorter nästa år. Några som är lite mindre 😊
malinlorentzon.se