Min lördag.

I morse kunde jag sova skapligt länge, så skönt. Det beror säkert på att jag inte somnade ordentligt förrän Siri kom hem i natt vid 01.30. Att vara tonårsförälder är en orolig period för ett mammahjärta. Hon kom hem till slut och jag kunde somna ordentligt. 
 
Efter förmiddagskaffet idag åkte jag till stallet. Alva var på shoppingtur med en kompis till Linköping så jag fixade stallet och tog med Lotus ut på en tur i skogen. När vi red iväg var det uppehåll men under tiden vi red så kom det en ordentlig regnskur så jag blev genomblöt, men vad gör det, när man har det som allra bäst? 
 
 
Tillbaka i stallet så fixade jag iordning Lotus. Under tiden sprack det upp och solen sken. Lotus fick sin slobber utanför stallet. Så gott efter en ridtur! 
 
Mums! 
 
 
Slobbermule.
 
I eftermiddag har jag inte gjort så mycket. Efter stall och middag sov jag en stund i soffan. Det märks att jag är trött nu när jobbet har dragit igång. För att jag ska orka gäller det att jag vilar på helgerna, vilket är så tråkigt. Jag vill ju inte sova bort min lediga tid. Det svåra är också att lägga sig på dagtid och inte göra något utan att få dåligt samvete. 
 
Nästa vecka ska banken komma hit och göra en värdering på huset. Eftersom vi ska skaffa nya fönster i hela huset så behövs nya lån... När jag piggnade till i eftermiddag så städade jag och plockade iordning i köket och fixade med krukväxterna. Det måste ju se något sånär vettigt ut när bankmannen kommer. I denna veva började jag tänka på allt som måste göras om vi skulle sälja huset. Då måste jag nog ta ledigt från jobbet för att hinna med hahaha. Jag har ju en dröm om att sälja huset i stan och flytta ut på landet.
 
Annars har det inte hänt så mycket. Känner att jag är på väg ner i en liten svacka men sådär är det ibland. Jag är verkligen en bergochdal-person. Skitjobbig...
 
Hoppas ni har haft en finfin lördag!
 
Kram Malin💞