Ny layout.

Jahopp, då har jag bytt layout på bloggen igen. Jag kände att det var dags för något nytt, eller nytt och nytt, den här layouten hade jag för ett tag sedan. Jag behöver fixa till bilden längst upp, men än så länge så får det vara som det är. Vad tycks? Blir det bra? Jag använder dig av blogg.se:s layouter så man blir lite begränsad... Helst skulle jag vilja lära mig att själv bygga upp bloggen, så att jag kan få den precis som jag vill ha den.
 
 
Igår såg jag att jag skrivit i bloggen i lite mer än 8 år! 8 år! Helt galet! I början var det lite mer då och då jag skrev för att senare övergå till att skriva lite varje dag. Att jag orkat hålla på är bara för att ni är här och läser, gillar inlägg och kommenterar. Dessutom är det roligt att själv ha, att gå tillbaka till och se vad som hänt under åren.
 
 
Nu ska jag strax göra mig iordning och åka till stallet. Det är dags för hoppträning utanför Mjölby för Alva och Lotus för tränaren Julia Johansson. Det ska bli riktigt kul! 
 
Vi får väl se om jag orkar göra något inlägg ikväll när vi kommit hem, annars får ni ha det så bra. Jag tar gärna emot tips på vad ni vill läsa om här på bloggen 🤗
 
Ha det fint alla läsare!
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Fina bilder...

Svar: Tackar, tackar! 😊
malinlorentzon.se