Så galet slut.

Idag var jag helt slut efter jobbet. Det var längesedan jag var så trött. Huvudet kändes som ett vacuum och idag har jag haft så ont i ryggen. Ett tag, när jag hade som mest ont, trodde jag skulle bli precis tokig. Jag visste inte hur jag skulle vara. Jag lyckades få loss på eländet till slut. Tack och lov! 
 
Efter en lugn stund hemma åkte jag till stallet och fixade det. Därefter tog jag och Lotus oss en sväng ut i skogen. Helt underbart efter en tung arbetsdag. Jag trodde knappt jag skulle orka med det ikväll, men väl på plats i stallet så försvann tröttheten och det blev en superkön tur ut i skogen.
 
Bästa utsikten.
 
Jaha, vilken väg ska vi ta?
 
När vi kom tillbaka fick Lotus gå ut till Celinne i hagen en sväng så fixade jag klart i stallet. 
 
💕
 
I morgon går Alva länge i skolan och måste plugga så i morgon tar jag Lotus igen. Jag har inte riktigt bestämt mig än om vi ska rida på banan eller om det får bli en sväng ut i skogen. Jag älskar att rida ut i skogen, men Lotus kanske behöver gå lite mer ordentligt i morgon eftersom det är hoppträning på torsdag.
Vad har ni gjort idag? Hoppas ni har haft det bra. Jag tycker det är riktigt skönt att de två längsta dagarna på veckan är gjorda. 
 
Ha det bra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Underbart ändå att komma ut till dessa 4-benta och bara få fokusera på något heeelt annars som ofta gör en piggare! <3 kram

Svar: Ja, det är tur att jag har honom! Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Beatrice:

Mysigt att kunna ta en ridtur.
Saknar möjligheten att göra det.

Svar: Ja, det var det. Synd att du inte kan...
malinlorentzon.se