Sushi och fredag.

Så är den efterlängtade fredagen äntligen här. Hos mig är den efterlängtad för nu kändes det att både jag och eleverna behövde helg. 
 
Efter jobbet åkte jag och köpte sushi. Jag hade inte tänkt det först men efter arbetsdagen så tyckte jag att jag var värd det efter den här arbetsveckan. 
 
 
Natten till idag har jag inte sovit så bra. Efter att jag skrev att ryggen kändes bätte så har den strulat lite smått eller inte så lite utan någonting varje dag. Som t.ex. i natt, så vaknade jag och hade ont. Jag var tvungen att få loss på det annars hade jag inte kunnat sova. Jag lyckades till slut och somnade men vaknade lite senare av att jag var pinkenödig. Alltid är det nå´t! Efter att jag varit uppe så sov jag inget. Så när jag ätit sushin i eftermiddag så la jag mig en stund på soffan och fick sällskap av Missan. Denna underbara lilla värmare. 
 
Min lilla Skrutta💖
 
I eftermiddag hade vi också besök av en kille som ska hjälpa oss med markiserna när vi ska byta fönster. Vi ska ändra på några saker men det kommer bli bra men det är allt en hel del arbete. 
 
I kväll red Alva ut en sväng på Lotus medans jag packade höpåsar. Det är så skönt att ha det förberett för några dagar framöver. 
 
I morgon hoppas jag att jag kan sova ut ordenligt. Vad har ni för planer för helgen? Ska ni hitta på något kul?
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Emilia Sayaka:

Aww, din katt är så gullig! Jag är en riktig kattälskare och har haft katt själv. Aren’t cats the best~?

Svar: Tack! Ja, hon är allt en liten pärla.❤️ Jag älskar katter och har haft katt i hela mitt liv. Kommer aldrig att leva utan dem 💞
malinlorentzon.se