Tips, tack!

Ikväll har jag fixat stallet och haft insläppet och kvällsfodringen. Så mysigt att vara där och pyssla. Ingen stress där inte. Lotus fick vila idag men i morgon ska jag rida en sväng. Alva går länge i skolan så då får jag ta Lotus. Frågan är nu om jag ska rida ut eller rida en sväng på utebanan. Vi får väl se vad vi hittar på. 
 
De två längsta dagarna på jobbet är gjorda och det känns bra. Ikväll är jag allt lite, eller inte så lite trött i huvudet. Idag har vi haft skolfotografering och när det är fotografering så är det alltid lite mer stimmigt än annars. Alla barn är så spända och förväntansfulla. 
 
 
Är det någon mer än jag som bli sugen på godsaker på kvällen? Är det någon som har tips på vad jag kan göra åt det? Det är inte särskilt bra att sitta och småäta på kvällarna, eller hur...
 
Ikväll har jag sett på "Morden i Sandhamn". Även ikväll var det riktigt bra! 
 
Är det något ni skulle vilja läsa mer om här på bloggen? Lämna gärna en kommentar😊 Det börjar bli lite bloggtorka dessa dagar som mest består av jobb och stall.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Fruktsallad? :) Eller Nötter :D

Svar: Ja, fruktsallad var ett bra tips!👍🏼
malinlorentzon.se

#2 - - Nathalie:

När suget slår till brukar jag fixa grönsaksstavar (morot eller gurka), annars kan det bli en och en annan fruktsallad (som man kan variera i oändlighet), avokado med örtsalt eller aromat. Ja, det är några grejer som brukar slinka ned här :-)

Svar: Tack snälla för tips! Måste testa avocado med örtsalt👍🏼 Grönsaksstavar är inte fel det heller 😃
malinlorentzon.se