Alla energi som bortblåst!

Idag har min energi varit som bortblåst. Totalt väck! Skitslut om jag får uttrycka mig så. Dagen började med morgonfodring i stallet. Den här tiden på året är det riktigt mysigt att ha morgonen. Det är fågelkvitter, solen lyser, inte en massa snö att pulsa ut i mm. Efteråt så åkte jag hem en sväng innan Alva och jag åkte tillbaka för att ta Lotus på en tur i skogen. Efter lunchen så hamnade jag på soffan tillsammans med Missan. Vi sov en stund för att förhoppningsvis få lite ny energi. 
 
Senare på eftermiddagen så  började jag trimma Lilleman. Oftast vill jag göra all trimning på en dag, men den här gången delar jag upp det för att ryggen ska orka. Idag fick det bli tassklippning, kloklippning, svansklippning och ta bort "puffen" som blir på rumpan. I morgon ska jag trimma huvudet, klippa öronen, bröstet, häng och magen. Sen är han klar för den här gången. Jag trimmade honom ute, så skönt att slippa få allt hår inne. 
 
💖
 
När trimningen är klar så blir Lillis alltid så glad. Att bli trimmad är inte det bästa han vet precis, så när vi är klara så rusar han dit jag har hundgodiset, för när han har varit duktig så blir det alltid lite gott att äta, så även idag såklart. 
 
Vi har alltid svårt att komma på vad vi ska äta på lördagskvällarna. Har ni tips att ge så skriv gärna det här i kommentaren på bloggen så kan jag gå tillbaka hit och kika på era tips. Jag tar gärna emot dem! Ikväll blev det grillat. Det är såååå gott! Siri och jag är helt överrens om att grillat slår pizza alla dagar i veckan! Någon som håller med? 
 
 
I morgon ska jag ha sovmorgon och jag hoppas jag kan sova ordentligt. Fint väder verkar det bli också men ingen särskild värme så det gäller att klä på sig när man är ute. Hoppas vi får lite mer go värme framöver.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag!
 
Kram Malin💞