Att sätta sig själv i främsta rummet.

Idag vaknade jag till ett snötäckt landskap. Att det skulle komma snö hade jag förstått, men så mycket?! Idag passade jag på att ta en liten sovmorgon innan det var dags att åka och styrketräna. Det går verkligen framåt och jag har blivit mer rörlig enligt sjukgymnasten. Jag är så glad för det, för det känns så bra! Igår hade jag lite ont men det släppte av rätt så lätt. Så har det inte varit tidigare. Jag är så glad att jag bestämde mig för att göra detta, men att göra något för sig själv, att sätta sig själv i främsta rummet, är inte det lättaste, men med pepp från kollegor och familj så bestämde jag mig och jag ångrar mig inte. Fast det kanske jag gör när lönen kommer hahaha, sjukskriven 50% svider ju lite, skämta bara! Pengar är inte allt! Viktigast är att man mår bra i kropp och knopp!
 
I eftermiddag skrev jag lite på de nationella proven innan jag åkte till stallet. Idag var det som sagt inget superväder precis men Lotus hade klarat sig bra. Jag testade ryktborsten och den andra borsten jag köpte häromdagen och de var sååå bra! Man får verkligen vad man betalar för måste jag säga. 
 
Nyborstad och nöjd! 
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt och sett på "Wahlgrens värld". Det går ju inte att missa! 😄
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Så tråkigt med bakslaget i vädret.... Men försöker tänka att det bara är att genomlida några kommande dagar med regn, snö & kyla.... Sedan kommer man uppskatta värmen & högtrycket rejält när det väl är på besök nästa gång :D
Ha en fin helg nu <3

Svar: Ja, visst är det surt men det kommer inte ligga kvar. Nu ser vi fram emot go vårvärme och en lika go helg! Ha det fint!
Kram 🤗
malinlorentzon.se