Grattis Lotus!

Idag var det en kort arbetsdag på jobbet innan det var dags att åka ner till sjukhuset och rehab för träning. Det känns riktigt bra att få denna hjälp och jag hoppas mycket på att det ska bli bättre. Direkt efter träningen gick jag till lab för att lämna blod. Det var bara 4 månader sedan jag lämnade sist så det verkar behövas. Är du inte blodgivare, bli det! Det hjälper så många och du får själv en koll av ditt blod. Toppen! 
 
I eftermiddag fortsatte jag med att jobba och rätta NP. Det är huuur mycket som helst att göra 🤯... 
 
Ikväll har vi varit i stallet som vi brukar, men idag var det lite speciellt, för idag fyller Lotus år. Idag blir han 15 år och det firades med godis, puss på mulen, uteritt och mys. 
 
Världens bästa Lotus!💖
 
 
Ikväll har jag toppat några dahlior och satt i krukor så förhoppningsvis blir det fler plantor. Det är de dahlior som jag beställde hem som kommit bäst hittills. Några av förra årets plantor har det kommit rötter på och några har det inte hänt något med alls än så länge. Vi får väl se om de klarade vintern eller inte. Än har jag inte gett upp! 
 
Nej, nu är det dags att ladda batterierna. I morgon väntar "Smärthantering" på rehab innan det är dags för några timmars jobb. 
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra tisdag! 
 
Kram Malin💞