Hav av vitsippor.

Idag har det varit en riktigt bra dag. Dagen började med jobb en stund innan det var dags för träning. Det känns verkligen toppen! Ryggen har blivit så mycket bättre och jag är så glad. Tänk vad smärta kan göra dig låg och trött. Efter träningen blev det lunch och därefter jobb.
 
I eftermiddag åkte jag till stallet och tanken var att Lotus skulle vila först men sedan fick jag frågan om jag ville hänga med ut i skogen och klättra med Lotus och det tackar man inte nej till. Så nyttigt och stärkande för Lotus och roligt för mig. Lite winwin där. Naturen var helt fantastiskt vacker med "hav" av vitsippor överallt. 
 
 
Idag fick Lotus också sin sista medicin mot hostan som han haft. Han hostar inget nu, vågar knappt skriva det, medicineringen har tagit bättre den här gången än vad den gjorde i vintras. Nu hoppas vi att han håller sig fräsch och vi tänker oss för och är noggranna med miljön Lotus vistas i så ska det nog gå bra. Efter Lotus medicin och ridtur så fick han sin älskade "Slobber". Finns inget som är så gott som det om ni frågar honom. 
  
Älskar slobber!
 
Ska ni odla potatis i år? Det ska vi göra, så idag har jag köpt sättpotatis. Det är så gott att plocka sin egna potatis direkt ur landet. Jag ska plantera något mer men har inte bestämt mig än vad det ska vara... Har ni förslag? 
 
Nej, nu måste jag gå och lägga mig! Hoppas er tisdag varit bra!
 
Kram Malin💞