Medicinering

I morse när jag vaknade yrde det stora snöflingor ute och det var vitt på marken. Riktigt aprilväder vill jag lova men fram på förmiddagen så hade den mesta snön försvunnit tack och lov!
 
Idag har jag fixat med att skicka iväg hästarna i stallets träck på maskkoll. Ett litet pyssel men nu är det iväg med posten så får vi snart se vad det blir för svar. Det blir många turer till stallet nu när Lotus får medicin för sin hosta. Nu efter påskhelgen har vi äntligen fått hem inhalatorn så att vi har kunnat börja med den.
 
 
Lotus får också acetylsystein som ska underlätta för honom att få upp slemmet. Det är brustabletter som löses upp i vatten. Vi blandar också i äppelmos för att det ska smaka lite bättre för Lotus hatar acetylsystein. Vi sprutar in det i hans mun mha en spruta och det går riktigt bra. Tabletterna kunde vi börja med direkt efter veterinärbesöket i Mantorp och vi tycker att det verkar ha hjälpt honom redan. Så det känns som om att det går åt rätt håll. 
 
Världens snällaste och duktigaste på att ta medicin.
 
Ryggen håller sig fortfarande i schack. Jag börjar mer och mer tro på att det är som de säger, att det är stressrelaterat och det förstod jag ännu mer efter föreläsningen idag. Många tankar väcktes där också. I morgon väntar träning, riktig punktträning för ryggen och det känns riktigt bra att vara igång.
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra onsdag!
 
Kram Malin💞