Tankarna på annat håll!

Idag har tankarna varit på annat håll under dagen för idag var det dags för Alva att ta hästskötarexamen. Det har varit mycket plugg den senaste tiden och Lotus har också fått ställa upp när hon tränat de olika momenten. Under dagen fick jag lite uppdateringar men det blev riktigt jubel i klassrummet när jag fick smset att hon klarat hästskötarexamen! 
 
Grattis och grymt bra jobbat!💖
 
Efter stallet ikväll så firade vi med go´mat! Det blev grillad ryggbiff, potatisgratäng och grönsaker. Så gott! Det gäller ju att passa på och fira när tillfälle ges!
 
När jag kom hem efter jobbet idag blev det en liten paus innan jag satte igång med att skriva bedömningar på NP. Nu är jag klar med svenskan så långt som det går. I morgon har vi studiedag så jag och kollegan ska skriva, jag har matten kvar, en stund i morgon bitti innan det är dags för mig att ta tag i träningen. Ryggen har blivit så mycket bättre av träningen och den har funkat idag med. Det är jag så glad för! Men det gäller att jag hela tiden tänker mig för, så att jag inte står fel, sitter fel osv. Då blir det inte bra. Men är jag bara medveten om det, fortsätter att träna så kommer det att bli bra.
 
Nje, nu är det bäst att hoppa i säng! Hoppas ni har haft en riktigt bra start på veckan!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

WIIIE!!!! Stort, stort grattis :D Kram!

Svar: Tackar! Ska hälsa henne det!👍🏼
malinlorentzon.se