Ute i sista stund...

Idag passade jag på att sova ut innan det var dags för träning. Så skönt även om jag vaknade av att jag hörde övriga familjemedlemmar göra sig iordning för en ny dag. Träningen gick bra och jag tycker att det känns riktigt bra. Så det är kul! 
 
När jag kom hem blev det lunch och därefter jobb innan jag drog till stallet. Alva har fullt med skolan just nu och eftersom Lotus inte går för fulla muggar så tar jag honom mer än gärna. Det gör jag iofs när han är full i gasen också hahaha. Finns nog inget som ger sån känsla som att fara fram i full galopp med honom och hoppas att man överlever 😁 Det är en kick! 
 
Men innan det var dags att rida ut så åkte jag och fixade med däckbyte på transporten. I sista stund som vanligt... typiskt mig... 
 
 
Men nu kör vi lagligt, känns gött! Sedan blev det en uteritt med klättring, galopp, trav och fågelkvitter. Det var helt makalöst med allt fågelkvitter! Jag var tvungen att stanna Lotus och filma. Den lilla kortisen finns på mitt instagram på stories om ni vill kika och lyssna på den. Ja, just det, instagramkontot heter @skogsbacka1.
 
 
I morgon är det fredag igen. Just nu går veckorna fortare än någonsin! Är det någon mer än jag som känner så? 
 
Önskar er en fin fredag! Det kanske blir sushi?! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Härligt med bra träning, ha nu en fin helg :)

Svar: Ja, det känns verkligen toppen! Önskar dig också en riktigt bra helg!🤗
malinlorentzon.se