Vilken helg!

Helgen har verkligen varit riktigt bra. Morgonfodring, sovit middag och jobbat några timmar igår för att slippa jobba idag. Någon ledig dag på helgen ska man ju få ha, eller hur!?
 
Vädret har verkligen varit toppen både igår och idag, kanske lite bättre idag. På förmiddagen idag var jag i stallet och fixade det och tog med Lotus på en sväng ut i skogen. 
 
💖
 
Direkt efter middagen så åkte Gustav och jag till Skogsbacka. 
 
 
Idag satte jag på vattnet! Äntligen! Nu blir allt lite lättare igen. 
 
 
Fast det kommer dröja ett litet tag innan vi vågar dricka det eftersom vi haft spolarvätska i ledningarna, men att diska, att kunna tvätta händerna och spola i toaletten fungerar det vattnet utmärkt.
 
Idag fick det bli fika på verandan. Det var riktigt varmt och skönt för solen låg på. Nu är det verkligen min tid på året. Jag älskar den här tiden på året! Nu när allt ligger framför en och man får sån energi nu när våren är här. 
 
 
 
 
 
Jag vågar knappt skriva det, men peppar, peppar, ryggen känns så mycket bättre. Det har gått flera dagar sedan jag hade ont. Jag blir så glad. Det är en sådan befrielse att det inte gör ont. Det går verkligen åt rätt håll, men man ska inte "Ropa hej" än. Det kan svänga fort, men jag njuter varje dag jag slipper eländet. 
 
Hoppas ni också haft en bra helg! 
 
Kram Malin💞