1:a augusti

Jag kan inte förstå att det redan är den 1:a augusti. Sommaren har verkligen rusat fram och varit så bra med mycket bad, sol men även regn som också behövs. 

Igår eftermiddag kom mina föräldrar ut hit och stannade över tills idag. De började med att bjuda på gott fika... 

(null)

och senare på kvällen bjöd de på grillat med god sallad och tzatziki till. Till grillet bjöd de på vin. Problemet är bara att vi inte har någon korkskruv här, men efter lite grunnande så tog jag fram skruvdragaren, en lite längre skruv och en hovtång så löste jag det lilla problemet. 
 
(null)
 
(null)
 
Det blev en riktigt trevlig kväll! 
 
Idag har det varit en lugn dag. I eftermiddag åkte Johan och jag och tittade på Siri som spelade träningsmatch med damlaget och det gjorde hon riktigt bra. Så kul att se! Det blev vinst för dem med 4-1. Nästa helg tror jag det är seriepremiär. Det ska bli spännande.
 
(null)
 
(null)
 
Ikväll har vi inte gjort så mycket. Jag har tyvärr haft problem med ryggen igen och det tar på orken. Eländet kommer och går med jämna mellanrum. Det är jobbigt att känna såhär för jag blir orolig för hur det ska gå när jobbet drar igång igen och det blir mycket gå och stå och tillfälle till vila minskar mycket. Jag tränar och gör mina övningar så jag hoppas och vill att ryggen ska bli bättre och att det ska gå bra. 
 
Hoppas ni har haft en riktigt fin 1:a augusti! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda - Kreativ text, vardag, alternativt fotografi:

Fina bilder:)

Svar: Tack så mycket!
malinlorentzon.se