đŸŸ Daisy đŸŸ

Gott & Blandat / Permalink / 0
IgÄr kom jag hem sÄ sent sÄ det blev inget inlÀgg. Efter jobbet igÄr Äkte jag ut pÄ ett litet Àventyr. Alva hÀmtade mig efter jobbet och nÀr jag fÄtt i mig lite kaffe och nÄgra knÀckebröd sÄ Äkte vi ivÀg. Jag trodde knappt jag skulle komma ivÀg för samma tid som nÀr jag tog sprutan i förrgÄr(12.00), fast igÄr dÄ, sÄ kom biverkningarna. Jag kÀnde mig jÀttekonstig, ont i kroppen, konstig i huvudet, jÀttetrött, nej jag mÄdde inte bra. Efter lunchen tog jag vÀrktabletter och efter ett tag kÀndes det bÀttre.
 
I varje fall, vi kom ivÀg, Alva körde (som tur var) och jag vilade. Vi Äkte ner till Gislaved, för dÀr fanns lilla Daisy. Alvas lilla katt. Det gick en mÄnad efter att hon flyttat hemifrÄn sÄ blev hon sugen pÄ en liten kisse. FrÄgar ni mig, sÄ förstÄr jag henne. Ett hem utan katt Àr sÄ tomt! 
 
PÄ hemvÀgen körde jag. Lilla Daisy skötte sig sÄ bra. Lite protester först men sedan sov hon i stort sett hela vÀgen hem. 
 
 
 
Hon Àr sÄ underbar lilla DÀjsan! Pigg, glad och full av bus. Precis som hon ska vara. 
 
Idag har jag varit sÄ trött. Om det beror pÄ sprutan eller om det beror pÄ första veckans arbete vet jag inte. Det har i varje fall varit en vÀldigt bra första arbetsvecka. Jag har fÄtt massor gjort och nu Àr jag redo för mina smÄ ettor pÄ tisdag. Det ska bli sÄ kul! 
 
Nu ska jag njuta av fredagskvÀllen! Jag hoppas ni har haft en bra vecka och har en skön fredagskvÀll! 
 
Kram Malin💞
Till top