🐾 Daisy 🐾

Igår kom jag hem så sent så det blev inget inlägg. Efter jobbet igår åkte jag ut på ett litet äventyr. Alva hämtade mig efter jobbet och när jag fått i mig lite kaffe och några knäckebröd så åkte vi iväg. Jag trodde knappt jag skulle komma iväg för samma tid som när jag tog sprutan i förrgår(12.00), fast igår då, så kom biverkningarna. Jag kände mig jättekonstig, ont i kroppen, konstig i huvudet, jättetrött, nej jag mådde inte bra. Efter lunchen tog jag värktabletter och efter ett tag kändes det bättre.
 
I varje fall, vi kom iväg, Alva körde (som tur var) och jag vilade. Vi åkte ner till Gislaved, för där fanns lilla Daisy. Alvas lilla katt. Det gick en månad efter att hon flyttat hemifrån så blev hon sugen på en liten kisse. Frågar ni mig, så förstår jag henne. Ett hem utan katt är så tomt! 
 
På hemvägen körde jag. Lilla Daisy skötte sig så bra. Lite protester först men sedan sov hon i stort sett hela vägen hem. 
 
 
 
Hon är så underbar lilla Däjsan! Pigg, glad och full av bus. Precis som hon ska vara. 
 
Idag har jag varit så trött. Om det beror på sprutan eller om det beror på första veckans arbete vet jag inte. Det har i varje fall varit en väldigt bra första arbetsvecka. Jag har fått massor gjort och nu är jag redo för mina små ettor på tisdag. Det ska bli så kul! 
 
Nu ska jag njuta av fredagskvällen! Jag hoppas ni har haft en bra vecka och har en skön fredagskväll! 
 
Kram Malin💞