Dos 2 ✅

Veckan rusar verkligen fram och onsdagen är redan på väg att ta slut. Det är inte konstigt att det går så fort för jag har hur mycket som helst att göra på jobbet. Det rullar på bra och det ska bli så kul när eleverna kommer på tisdag. Då kommer dagarna att gå ännu fortare. 
 
Idag har jag fått min andra dos med covid-vaccin. Det känns bra att ha fått bägge doserna tills skolan drar igång för fullt igen. Ännu känner jag inte mer än ont i armen. Vi får se om det blir någon mer biverkning av vaccinet inatt. Hoppas inte det för jag har absolut inte tid att vara hemma från jobbet. Har ni fått någon biverkning av vaccinet?
 
 
Igår fick jag hem lite nya handdukar som jag beställt. Det var rea så jag passade på. Det blev några nya "Newport" (har inga sådana sedan tidigare) och de känns riktigt sköna. Har ni det märket? Vad tycker ni? Är ni nöjda?
 
Jättefina och mjuka.
 
I morgon, om jag mår bra efter sprutan, ska jag ut på äventyr efter jobbet. Mer om det i i morgon.
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Maria :

Jag ska få min andra dos nästa torsdag 🙂

Svar: Skönt!👍🏼 Hoppas du slipper biverkningar.
malinlorentzon.se

#2 - - Blondina:

Jag fick av första vaccin doset sjukt ont i armen, tror de var tre nätter som jag inte kunde sova på vänster sida. Andra dosen kom lite yrsel o illamående i någon minut som sedan avtog. Annars fick jag inga andra symtom av vaccinet :)

Svar: Skönt!
malinlorentzon.se