En riktigt fin helg!

Vilken fin helg det har varit! Här har solen visat sig både lördag och söndag. I lördags började dagen med morgonfodring i stallet. Sedan blev det kaffe och prat utanför stallet i solen innan jag åkte hem. Alltid trevligt att sitta ner och prata en stund. 
 
Tänk att det fanns ett så fint hallgolv under papp och plastmatta i torpet. Riktigt stora brädor. Jag njuter varje gång jag ser det. Så fint! Det blir extra fint med en trasmatta på. 
 
 
I helgen har jag tagit hand om dahliorna och plockat bort en massa överblommade blommor. Då kommer det ännu mer blommor framöver. Det blommar för fullt nu och de har klarat sig bra från tvestjärtar. Så skönt!
 
Café au Lait
 
Sweet Nathalie
 
Idag har Lotus fått jobba riktigt bra. Hoppning stod på schemat. I förrgår var han lite seg men idag när hindrena kom fram så var det nå´t helt annat. Pigg och glad och verkligen med på noterna. Han älskar att hoppa! 
 
 
Eftersom vädret var toppen idag så passade jag på att trimma Lilleman ute. Så skönt att slippa få allt hår inne och riktigt skönt att han honom iordning nu. 
 
I morgon är det dags för jobb igen. Den här helgen har verkligen varit riktigt bra. Hur har ni haft det?
 
Ha det fint och ha en bra start på veckan!
 
Kram Malin💞
#1 - - insidemeijustam.blogg.se:

Vilken underbar blogg att läsa... Tyckte så om ditt trägolv på bilden. Hur kommer du sköta det sen? ska du behandla det på nåt sätt sen?
O jag älskar hästar <3 Kommer garanterat följa dig <3

Svar: Åh, vad glad jag blir! Tack snälla! Välkommen hit 😃 Ja, golvet är så fint. Jag kommer nog att slipa till det i framtiden men sedan bara behandla det med linoljesåpa tror jag. Ja, det blir allt en hel del häst här 😊 Ha det fint!🌸
malinlorentzon.se