Hoppträning igår för Alva och Lotus.

Igår var vi iväg på hoppträning. Alvas tränare Julia hade lagt in en träning så vi passade på att åka så Lotus och Alva fick träna inför kommande tävling framöver. 
 
 
Alva och Lotus gjorde en riktigt bra träning och det var en väldigt nöjd ryttare och häst som åkte hem från träningen igår kväll. Det är så kul att vara igång igen, även jag som står på backen tycker det. Här nedanför får ni se avslutningen på träningen där de hoppar banan.
 
 
I morse gick jag upp tidigt och åkte till stallet för morgonfodring. Det var en helt fantastisk augustimorgon med lite kylig luft, soluppgång och dimma, väldigt mycket dimma på sina ställen. Så vackert! Resten av dagen kommer bli rätt lugn. Jag ska fixa lite här hemma och i eftermiddag får vi kaffegäster. Det ska bli trevligt.
 
Nu de sista dagarna på semestern vill jag inte ha för mycket inbokat utan njuta av lugnet innan allt drar igång igen på måndag. 
 
Hoppas ni får en fin torsdag. Här skiner solen. Jag hoppas det kan bli lite varmare framöver. Det har varit rätt kallt på sista tiden.
 
Kram Malin💞