Hösten är här!

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Jaha, då har det strulat med bloggen igen. Igår kom inte jag in och ingen annan heller. Det är så trist när jag lägger ner tid och det blir såhär. Idag på förmiddagen kom den igång igen. Vi får se hur länge det håller innan strulet är igång igen. 
 
Ikväll har Lotus fått lätt longering. Alva var och tog sin andra covid-vaccination idag och mådde allt annat än helt bra ikväll. Lotus klarar sig bra på att röra sig lite lätt idag så får vi se hur Alva mår i morgon kväll. Jag hoppas hon mår bättre annars får jag ta och dra på mig ridbyxorna. Inte blir jag ledsen för det 😊.
 
 
På torsdag börjar mitt favoritprogram "Det sitter i väggarna". Har ni sett den serien någon gång? Jag älskar den, att få höra all historia som finns bakom varje hus och se hur de renoverar. Så kul! Det är något jag skulle vilja göra, gå en kurs i byggnadsvård, så intressant! 
 
Kan ni förstå att augusti redan är slut och att vi i morgon går in i september, årets första höstmånad. Det går så fort. Augusti blev lite kallare än vad jag väntat mig men jag hoppas att vi kan få en fin och varm september. Det skulle vara skönt. 
 
Hoppas ni får en fin onsdag i morgon!
 
Kram Malin💞
#1 - - Camilla:

Ja augusti har varit kall och blöt. Men den här veckan är vädret bättre. Önskar dig en trevlig kväll.

Svar: Tack! Ja, den här veckan är toppen! Önskar dig också en riktigt fin kväll🤗
malinlorentzon.se

Till top