Utflykt igår

Gott & Blandat, Lilleman, Skogsbacka / Väderstad Byggnadsvårdsbutik, Väderstad centralkonditori / Permalink / 0
I sommar har vi mest varit hemikring och gjort lite utflykter ibland. Igår var vi iväg av utflykterna som vi planerat i sommar. Vi åkte först till Väderstad Centralkonditori och fikade. Där var ganska mycket folk, men i år hade dem fixat extra yta i en trädgård att sitta och fika i så det kändes inte trångt på något sätt. 
 
 
Jag tog en fralla med brieost, sallad, valnötter, flytande honung och så nallade jag en salamiskiva från Johans macka så den blev perfekt. Så god!
 
 
Eftersom man kan sitta ute så kan Lillis följa med. En plats i Alvas knä var perfekt. 
 
 
Ännu bättre blev det då han fick slicka i sig det sista av grädden som Alva fick till sin varma choklad. 
 
Bäst att hålla upp öronen. 
 
Efter fikat gick vi in i "Väderstad Byggnadsvårdsbutik". Hjälp, vad mycket fint de har! Jag hade kunnat handla hur mycket som helst. Det blev två saker idag, vit linoljefärg till hallen och en skafferiskylt. Toppennöjd! Nu kan jag fortsätta med målningen resten av året om jag vill och orkar. 
 
 
Efter besöket i Väderstad åkte vi till Sharpman och inhandlade lite hästgrejer och hundgrejer. Därifrån åkte vi vidare till Vadstena, denna urmysiga sommarstad. Dit skulle jag kunna tänka mig att åka till igen i sommar. Ta med lite picnic eller gå ut och äta och bara mysa. Jag älskar verkligen den staden! 
 
 
 
På vägen hem stannade vi till vid "Narr", chokladfabriken. Jag har aldrig varit där innan, men fått deras choklad i present och den är verkligen supergod! 
 
 
Så det fick följa med lite god choklad hem. Perfekt till kaffet. 
 
 
Idag ska jag sätta upp skafferiskylten och ev måla klart gäststugedörren. I eftermiddag blir det hoppträning för Alva och Lotus hos Julia. Det ska bli kul att komma igång igen.
 
Vad ska ni hitta på idag? Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top