APT och hoppträning

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / Permalink / 0
Veckan går i ett rasande tempo. Igår hade vi en trevlig APT på jobbet med lite gott att äta och auktion av saker som vi skänkt, där pengarna vi samlade in gick till musikhjälpen. Det blev riktigt bra och jag hoppas att vi kan göra om det. Jag var tvungen att smita lite tidigare eftersom vi hade hoppträning hos Julia. Eftersom jag inte hann med stallet innan så fick Alva fixa bägge hästarna med allt. Det gjorde hon så när jag kom till stallet så satte jag för släpet och så packade vi in sakerna och hästarna och åkte. Ja, Lotus åkte med igår med så det kändes tryggt för Lillen att åka, men nu på lovet ska vi lastträna så att han kan åka själv. 
 
Det var en riktigt bra träning med mycket teknik. Lillen kämpade på så bra och var så trött när träningen var slut. Lotus och Lillen är som natt och dag i sina hoppstilar. Lillen hoppar mycket med ryggen och det gör inte Lotus så det blir något att träna på för Alva, men Alva gör det så bra.
 
 
Nu blir det lite lugnare över julen för Lotus och Lillen därefter får de komma igång igen så de är igång ordentligt tills träningarna drar igång igen. Det ska bli riktigt roligt! Vi ser verkligen fram emot våren!
 
 
Efter träningen bjöds det på tårta av en förälder till en av ryttarna i gruppen. En sån god och vacker tårta! 
 
 
I morgon är det då fredag igen. I helgen får vi försöka få till lite julgodis. 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
Till top