Det blir mycket häst nu.

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Lastträning, Le Grand VDP, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Äntligen har jag varit på Espresso House här i stan. Jag har nog aldrig varit på något Espresso House tidigare, så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta. Jag beställde en focaccia med kyckling, mozarella och sallad, en salted caramel latte och en tosca-kaka. Hjälp vad gott det var och vad mätt jag blev. Eftersom jag varit i stallet på dagen så fick denna eftermiddagsfika bli lunchen.
 
 
När det gäller hästarna i helgen så har Lotus fått ta det lugnt eftersom han fick sin vaccination i fredags, men lastträning för Lillen fick han hänga med på. Det gick verkligen toppenbra igår. Vi tränade "jojoträning". Lillen ska gå på, gå av, gå på, gå av osv när vi bestämmer. Vi stängde sedan bakdörren, lemmen och luckan högst upp och det gick kanon! 
 
GE... 
 
MIG...
 
GODIS!!! 
 
Efter lastningsträningen jobbade Alva honom ordentligt så jag tror allt att Lillen var trött igår när vi var klara.
 
Idag fortsatte vi med lastträningen. Idag lastade vi på och åkte en sväng med bägge två och det gick jättebra. Bra träning för mig med att köra dem bägge. I morgon ska vi lasta när det är mörkt ute. Då får vi se hur det går. 
 
 
Lite sötare idag på fotot från lastningen😅. 
 
Nu är jag nästan klar med julklapparna. Det är bara Gustav ska jag ska köpa något mer till, sedan är det klart. Så skönt! Hur går det för er och julklappsinköpen? Jag tycker det är riktigt svårt att komma på bra saker att köpa, särskilt till Gustav som är 13 år. Tjejerna är inte så svåra. Sedan får det inte bli en massa julklappar, utan lagom. 
 
I morgon väntar en ny arbetsvecka. Nu känns det att det är slutet på terminen, vi är alla trötta, både mina elever och jag. 
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!
 
Kram Malin💞
Till top