Första skoningen för Lillen.

Gott & Blandat, Lillen / KWPN, Le Grand VDP, Lillen / Permalink / 0
När vi köpte Lillen och veterinärbesiktade honom var han inte särskilt pigg på att lyfta på hovarna, det gjorde han när vi var på provridningen. Han lyfte på dem hos veterinären efter lite muta. När han kom hem till oss var han lite försiktig, särskilt med bakhovarna och Alva fick kämpa på. Lillen fick en tappsko och vår hovslagare Sebbe kom förbi och kunde efter lite om och men få dit den. Alva fick tips av honom på hur hon skulle träna Lillen. Lillen fortsatte att vara försiktig och Alva tränade honom, varje dag, vecka in och vecka ut. Det gick bättre och bättre.
 
Idag var det dags för skoning av alla hovar och även få på snösulor. Jag var ute och tog in grabbarna och vi bestämde att om det inte skulle gå, så skulle de avbryta och så skulle vi fortsätta en annan dag så vi kunde ge honom lugnande. Snacka om goda nyheter när Alva fick ett sms att Lillen hade skött sig exemplariskt! "En supertrevlig häst"! Så roligt för Alva, att allt jobb som hon lagt ner varje dag har gett resultat! 
 
Duktige Lillen!🌟
 
Ikväll har jag sett TV-programmet "Grand Designs Sverige". Har ni sett det någon gång? Jag tycker det är ett riktigt roligt program som handlar om hur folk designar hus. Jag är mäkta imponerad av hur de kan komma på allt och bygga. Om ni inte såg avsnittet ikväll, så se det. Där gjorde de om ett vattentorn. Hur coolt som helst.
 
Har ni haft en bra start på veckan? Här har det varit bara bra. Nu är det två dagar kvar tills det blir lite ledighet. Ja, jag räknar ner. Det ska bli så skönt med ledigt!
 
Kram Malin💞
Till top