Jag går i ide!

Gott / Permalink / 1
Idag när jag gick ut från jobbet och var på väg hem, så fick jag bara känslan "nu vill jag gå i ide"! Det är så kallt (-16 de senaste dagarna), jag fryser i stort sett jämnt inne som ute, det är mörkt (hallå solen, var är du?), jag sover rätt så dåligt på mornarna nu och är så trött, så ide skulle passa mig alldeles perfekt! Väck mig i slutet av mars hahaha.
 
Visst, vinterdagar kan vara fina, med sol och lagom med minus och snö, men de senaste dagarna har det varit lite väl många minus. Stackars Lotus, som inte ska stå på spån pga av damm, står nu på torvmix, som blir lite frusen bädd. Idag har jag mockat med spade, jag fick hacka och gräva bort bajset som var fruset i stora klumpar. Därefter hackade jag och stampade sönder klumpar så bädden blev helt ok. Nej, ge mig vår och några plus (utan snöslask 😅)! 
 
Vi längtar till detta både jag och Lotus!
 
Ikväll är det studiedagsafton eftersom det är studiedag i morgon. Det ska bli skönt att inte behöva stressa till jobbet i morgon utan börja dagen lite lugnt. 
 
Hoppas ni har det bra i vintervädret! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Jag vill inte gå i ide! Älskar vinter. Men jag förstår samtidigt de som inte tänker likadant.

Svar: Förstår dig också 😁 Men ibland är det bara för kallt för länge 😄 Det känns som om jag fryser hela tiden. 🥶 Sedan är vintern väldigt vacker också så självklart har den sina fina sidor.
malinlorentzon.se

Till top