Julen 2021 lite kort o gott.

Gott & Blandat, Lilleman, Lillen, Lotus WL / Permalink / 1
Vilken bra jul det har varit! Snö, minusgrader och en massa trevligheter. Hur har er julafton varit? Min julafton började med julmorgon i stallet tillsammans med fler stallvänner. Det bjöds på skinkmacka, glögg eller varm oboy. Så gott och mysigt! 
 
Julafton firades sedan hos mina föräldrar tillsammans med min brors familj. Vi såg på "Kalle Anka", fikade, tomten kom, vi spelade julklappsspelet och sedan åt vi igen. Jag är så mätt än! Inte sugen på något. Allt ätande blir helt galet vid jul. Det är ju så gott men det blir lätt för mycket av allt.
 
Mammas goda julmat. Mums!!! 
 
Ja, vi fick julklappar😅
 
Juldagen firades med svärföräldrarna hemma hos oss. Vi fikade, delade ut julklappar och åt gröt och skinkmacka. 
 
På juldagen var det riktigt kallt. Jag var i stallet tidigt och hade morgonfodringen och då var det -17! Hua, så kyligt! Senare på förmiddagen red Alva och jag ut en sväng. Det var fortfarande kallt men det gick bra. Det var riktigt mysigt! 
 
 
Idag, annandagen, har det varit riktigt lugnt. Vi var i stallet på förmiddagen och gick en sväng med hästarna. Det är fortfarande riktigt kallt så för att själva hålla värmen så fick det bli en promenad istället. 
 
Lotus❤️ 
 
Lillen❤️
 
I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt och tittat på film jag och min vilokompis.
 
Hon kan verkligen vila gott😁
 
Nu senare idag har rastlösheten börjat sätta igång hos mig. När vardagen annars går i ett rasande tempo och när det sedan inte händer så mycket då kryper det i kroppen på mig. Är det någon som känner igen sig? Jag ska försöka koppla av och ta det lugnt för det behövs, jag vet ju det innerst inne.
 
 
Hoppas ni har det riktigt bra och har haft det riktigt bra över jul och hållt er friska.
 
Nu ska jag fortsätta att försöka ta det lugnt.
 
Ha det fint och glöm inte klicka på gilla-hjärtat när ni kikat förbi!
 
Kram Malin💞 
#1 - - Elin Berg:

Oj så härliga bilder!!

Svar: Tack så mycket!
malinlorentzon.se

Till top