Julförberedelser och en tur ut i skogen.

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Knäck, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB / Permalink / 1
Äntligen helg! I fredags kände jag bara en sådan lättnad när jag kom hem, helgen var äntligen här. Så trött just nu. Idag lyckades jag få till en sovmorgon. Mycket välbehövlig som ni förstår. Efter frukost åkte jag till stallet och Alva och jag red ut. Vädret var toppen, hästarna också. De skötte sig och idag blev det galopp. Lyckliga hästar, lyckliga ryttare som avslutade galoppen med att bara skratta. Jag älskar denna energi som hästarna ger. Det är underbart! 
 
 
 
❤️Min älskade Lotus❤️
 
Efter lunchen idag fixade Siri och jag julens första omgång knäck. Jag älskar knäck och det kommer bli fler omgångar. 
 
 
Självklart har vi provsmakat knäcken och den blev riktigt bra. Nästa gång ska vi koka tills smeten är 126-127 grader, då blir den lite hårdare, idag kokade vi den tills den var uppe i 124 grader. Vad brukar ni koka till för grader när ni gör knäck? Nu funderar vi på vad vi ska göra mer för julgodis. Brända mandlar ska jag göra, men har ni något mer tips? 
 
Förutom knäck så har vi fixat katternas höjdpunkt idag, årets gran hahaha. Att vi kommer att få klä om den ett antal gånger, det vet jag, men frågan är, kommer den att välta? Det återstå att se.
 
Kattsäker gran = inget glitter, inga glaskulor. 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag och inte stressar för mycket nu såhär inför jul.
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Fina hästar och gran!

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

Till top