Lite om året, mål och tandkoll.

Gott & Blandat, Lillen / KWPN, Le Grand VDP, Lillen / Permalink / 0
Året lider mot sitt slut, ett år som bjudit på både glädje men också mycket sorg, helt enkelt så som livet är. Jag är tacksam över att vi alla har hållit oss ganska friska. Flera förkylningar har kommit förbi, men ingen corona hittills. Det går bra för barnen, Alva fick jobb och skolan rullar på för de andra två. Alva köpte sig Lillen och han visade sig vara en riktigt go häst, snäll och livet med två hästar går riktigt bra. Det är en omställning att gå från en till två men det har gått riktigt bra. Jag har börjat rida mer och det är så kul. Dessutom har ryggen blivit så bra! Jag har knappt aldrig ont längre. Det kan bli någon gång ibland när jag vridit mig eller suttit fel. Det är helt fantastiskt skönt att inte ha ont för det tar på humöret och orken. 
 
Nu kommer ett nytt år och många ger nyårslöften. Det gör inte jag, utan jag sätter hellre mål. Lovar jag något och inte kan hålla det så blir det så negativt, en sådan besvikelse. När jag inte når ett mål så känns det inte lika negativt på samma sätt. Frågan är då vad jag ska ha för mål... jo, vara snällare mot mig själv och i det rymmer det många saker. När det kommer ett nytt år så blir jag så sugen på att hitta på nåt annat, göra någon stor förändring. Är det någon som känner igen sig? Det beror nog på att ett nytt år känns som en nystart.
 
Ja, vad har hänt de senaste dagarna? Det går i ett lugnt tempo nu och det är så skönt som ni kanske förstår. Jag njuter av sovmornar, film, fika, hästarna. Det blir mycket stall nu. Igår var vi iväg till veterinär Marie och kollade Lillens tänder. 
 
Så trött! 
 
 
Lite hakar och lite vass och jag tror inte han har blivit fixad i munnen innan, men summa kardemumma så var det bra och allt fixades iordning. Så skönt att ha det avklarat. Eftersom Lillen kommer från Holland så behöver han också tilläggsregistreras så Alva och jag fixade med det med igår. Två saker från listan har bockats av. Skönt!
 
Idag ska vi lastträna Lillen. Lotus kan ju inte hänga med jämnt när Lillen ska åka så nu får han lära sig att åka själv. Efter det ska Lotus ridas ordentligt för nu är hans julledighet över och han ska sättas igång. Sedan har nog den här dagen gått den med. Jo, det kan ju vara på sin plats också att planera lite inför nyår, mat osv. Har ni bestämt vad ni ska göra och äta? Vi ska ut till brorsan runt lunch och grilla korv, en tradition vi har. Sedan är inget bestämt. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top