Tandkoll och träning

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Vilken vacker vinterdag det har varit idag! Frost på träden, -8 grader på eftermiddagen, sol och en pastellfärgad himmel i eftermiddag. Så vackert!
 
I eftermiddags åkte Alva och jag med Lotus till veterinär Marie för den årliga tandkollen och vaccinationen. Allt såg bra ut, lite vass på något ställe men inget konstigt eftersom det var ett år sedan vi var där sist. 
 
 
Alva fixade allt i stallet innan vi åkte till veterinären, så efter att vi kommit tillbaka och fixat insläpp av alla hästar, så åkte vi till stans lilla hästbutik. Där blev det shopping! Lotus ska få en julklapp, Alva hittade lite till Lillen och så blev det lite annat smått och gott. Dit åker vi igen! Köper ni julklappar till era hästar?😁
 
I onsdags var vi iväg på hoppträning hos Julia. Vi funderade först på om vi vågade åka eftersom det skulle komma en massa snö, men det var lugnt då vi åkte. På vägen hem, några timmar senare, blev det dock snöigare så vi tog av en avfart tidigare när vi kom hem till stan och åkte genom stan istället. Den stora vägen kändes lite läskig. 
 
Träningen gick så bra! Alva och Lotus gör så stabila rundor nu och det är så roligt att se. Nu är det inga tävlingar kvar detta året så nu gäller det att träna vidare.
 
 
Hur har ni det annars? Här är det riktigt kallt, i och för sig så beror det ju lite på vad man jämför med och var man är i landet, men i morse var det -13 när jag kollade temperaturen. Burrrr! Det här är inte min årstid. Jag fryser jämnt! Någon mer som känner igen sig?
 
Nu blir det en lugn kväll framför tv:n, lite vin och så tacos såklart😅.
 
Önskar alla en fin fredagskväll! 
 
Kram Malin💞
Till top