Äntligen hoppträning!

Igår var det full fart hela dagen för äntligen var vi iväg på hoppträning för Julia. Efter jobbet åkte jag direkt ut till stallet och fyllde på vatten i boxen och passade på att mocka så hade vi inte det att tänka på då vi skulle iväg. Jag åkte därefter hem en sväng och tog det lugnt innan Alva och jag åkte tillbaka till stallet, packade transporten, fixade mat och gjorde iordning Lotus för att sedan åka vidare mot Mjölby. Äntligen var det dags för årets första hoppträning! Vi har haft lite motgångar på sista tiden och nu håller jag tummarna att det är lugnt med sådana framöver. 
 
Alva hade ju en flygtur för ett par veckor sedan så hon är inte helt återställd än och Lotus har inte hoppats på länge. Det blev en träning på en bra nivå och hon hade att göra med en stark och pigg Lotus. Så roligt att se hans lycka i att få hoppa igen! Nu har hon ett par veckor till på sig att bli ännu mer återställd innan det är dags för nästa träning. 
 
 
Vi lämnade Julia-träningen mycket nöjda. Så kul att äntligen vara igång igen! Nu hoppas jag att det inte behöver vara så kallt nästa gång. 
 
💖
Is i skägget 😁
 
Nu ska jag ladda inför sista arbetsdagen den här veckan. Inte klokt vad det har gått fort! 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞