Genomfrusen!

Den här dagen vet jag inte vart den tog vägen. Helt plötsligt var skoldagen slut och jag fixade med det sista innan det var dags att åka från jobbet. Jag åkte direkt ut till stallet där jag mötte upp Alva. Jag mockade och fixade mat och Alva red. Fy vad det var kallt! Jag kände inte av mina tår till slut. När vi kom till stallet var det runt -8 grader och när vi åkte därifrån -12 grader och en isande kyla! 
 
När jag kom hem var jag totalt genomfrusen så jag tände en brasa. Johan hade fixat kaffe så det fick bli fika under en yllefilt i vardagsrummet framför brasan. Nu är jag varm igen men det var knappt jag trodde jag skulle bli det, för ofta är det så att när jag blivit ordentligt frusen så är det hopplöst att bli varm igen. 
 
Underbar värme!
 
Ikväll är det premiär för "Wahlgrens värld". Äntligen säger jag, nu blir det en kväll med garanterat skratt. 
 
I morgon är det redan fredag igen och det är sista arbetsdagen innan sportlovet. Tänk att det har gått 5 veckor sedan vårterminen startade. Det har gått så fort! Nu ska det bli riktigt skönt med lite ledigt. Nu ska jag ladda batterierna ordentligt för efter sportlovet kommer det bli en hektisk tid med bland annat nationella prov.
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra torsdag!

Kram Malin💞