Inte får man vara för glad...

Nej, inte får man var för glad. Efter flera dagar utan ont har jag nu haft två dagar med ont i rumpmuskeln och ryggen. Orka! Igår fick jag loss på det rätt smidigt, idag är det lite annat. När jag gjort inlägget ska jag lägga mig på golvet och göra ett allvarligt försök att få loss på musklerna. 
 
En sak som jag är glad över är Lotus värmehink som som jag installerat i hans utebox. Jag köpte ju en helt annan, helt värdelös, för den frös vattnet i. Jag skickade tillbaka den och köpte den som jag tittat på från början. Den har hittills fungerat helt prickfritt och det är så skönt att veta att Lotus har vatten trots att det är många minusgrader ute. 
 
 
Nu tycker jag att vi har fått iordning i boxen med vatten och haybaren. Han har det riktigt bra och mysigt! Något jag ska skaffa och sätta på boxen är en termometer så jag ser hur kallt det är ute. Det är hopplöst att gissa temperaturen ute nu. Idag när jag åkte från jobbet ut till stallet så frös jag som bara den. Jag tänkte att nu måste det vara 10 minus. Vet ni vad det var?! Minus 1 grad hahaha. Min inombords termometer är ju absolut inget att lita på. Varför det skulle vara bra att veta tempen är hur tjockt täcke Lotus ska ha. Ni kan ju tänka er en som följer SMHI-appen slaviskt nu hahaha. Täckesplanering för fulla muggar 😆.
 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Nu ska jag kika på "Husdrömmar". Brukar ni se det? 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞