Äntligen igång igen!

Äntligen är Alva och Lotus igång igen! Igår gjorde hon första ordentliga ridpasset efter att hon flög av Lotus för ett par veckor sedan. Jag såg lyckan i Alvas ögon när hon sa att det kändes bra, att det inte gjorde så ont som hon trodde. Så kul! Nu siktar vi på att vara riktigt bra igång tills nästa vecka då det är dags för Juliaträning. 
 
Den senaste tiden har vi haft mycket otur. Först så skadade sig Lotus i hagen och stod i sjukhage i ett par veckor. Vi kunde göra någon hoppträning innan jul, men sedan märkte vi att han hostade när Alva red, inte bara i början som hästar kan göra ibland, utan även några gånger under ridpasset. Så vi tog en sväng till Mantorp igen och det visade sig att han var irriterad i luftvägarna så det blev medicin och lugnare pass. Vi har haft turen att kunna få en utebox till Lotus och det är vi så tacksamma för! Allt för att göra det så bra vi bara kan för Lotus. Han har det riktigt bra och han trivs, det syns på hela honom.
  
 
Idag har det annars varit en riktigt bra arbetsdag. Det blev lite jobb när jag kom hem innan det var dags att åka till stallet. Nu ska jag snart i säng och ladda inför onsdagen. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞