Det bästa för själen.

Idag har vi haft riktigt vinterväder. Inte många minusgrader men det har blåst och det har snöat. På förmiddagen idag tog jag och en stallkompis en långtur på våra hästar. Det var lite kyligt först innan vi kom in i skogen men sedan var det hur bra som helst. Så trevligt och mysigt! Det blev riktig miljöträning då vi träffade på både barn som åkte kälke och pulka, människor som var ute på promenad både med och utan hund. Det gick toppen och hästarna fixade detta galant. Lotus var riktigt pigg och tyckte nog kälkarna var lite läskiga för han taktade hela vägen förbi dem hahaha. Så söt! När vi kom tillbaka till stallet var vi som snögubbar, men lyckliga långt in i själen. Det behövde jag! 
 
 
En liten snögubbe😍
 
 
Idag kändes det riktigt bra att snösulor och brodd var på. Det var inga bekymmer någon gång under ridturen. Efteråt när allt var fixat i stallet så hade jag såklart ont i muskeln i rumpan och ryggen, men när jag kom hem kunde jag lägga mig och hade turen att det släppte av direkt. Ikväll har jag suttit med en massagekudde mot ländryggen så det är ok. 
 
I morgon är det dags för jobb igen. Det är med blandade känslor måste jag säga i dessa coronatider. Det känns inte bra att blandas så många nu och jag tror att coronasmittade kommer att öka framöver, tyvärr. Jag tycker att det ska bli riktigt kul att träffa arbetskamraterna igen, då på avstånd såklart. Eleverna börjar inte förrän på måndag och det ska verkligen bli superkul att träffa dem igen.  
 
Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har haft det bra! Nu ska jag ladda för morgondagen!

Ha det fint!

Kram Malin💞