Drömmar och dahliabeställning.

I natt sov jag som en stock och drömde massor. Jag drömde om att jag var i USA och träffade alla mina släktingar som bor där. Så kul! Drömmen, som jag hoppas kan slå in någon dag, tog slut vid 06.30 då klockan ringde. Jag gick upp, åt frukost och åkte till stallet för morgonfodring. Allt rullade på och när allt var klart åkte jag hem igen för kaffe och macka. 
 
Lite senare åkte Alva och jag tillbaka och Lotus fick jobba lite och fick godsaker efter det.
 
Underbart med sol och blå himmel.
 
Idag har jag annars fixat med att få upp lite gardinstänger och gardiner i köket. Jag ska satsa på nya köksgardiner, lite nya krukor och krukväxter framöver. Nu när vi har så fina fönster så vill man ha lite nytt och det behövs.
 
Igår kväll beställde jag hem några nya sorters dahlior nämnligen Patches, Dark spirit, Still going strong och Arabian night. De är lite mindre i storlek och i olika mörkröda färger. Jag längtar tills det är dags att sätta igång dem. Jag har bara ett litet bekymmer och det är var jag ska driva upp alla mina dahlior hahahaha. Jag har kvar ca 13 dahliaknölar sedan förra sommaren... Det löser sig säkert. 
 
Någon som uppskattar vår renovering här hemma är lilla Skrållan. Vi bestämde oss för att ha altandörren helt i glas och det var uppskattat. Nu sitter hon där ofta och kikar ut. Så söt!
 
Spännande ute. 
 
I morgon ska jag ta mig en liten sovmorgon. Åh, vad skönt det ska bli. Om jag nu vaknar tidigt, vilket jag säkert gör, då ska jag ligga kvar och inte stressa upp utan bara ta det lugnt. Brukar ni ta sovmorgon på helgen eller är ni hurtiga och "uppe med tuppen"?
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Så kul med Dagliorna!! :) Dem va ju otroliga förra året minns jag!! :)

Svar: Ja, det ska bli spännande. Ja, vilket dahliaår det var! Jag hoppas det är liv i de gamla knölarna 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Lillemor lorentzon:

Nu kan Skrållan hålla utkik!

Svar: Ja, det uppskattar hon allt 😁
malinlorentzon.se