En riktigt kylig fotodag.

Oj, vilken kyla det blev! En riktigt ordentlig vinter! Vi bytte innertäcke, liner, på Lotus täcke igår eftersom vi sett på SMHI-appen att det skulle bli kallt. (Vad skulle man göra om man inte hade väderappar hahaha?!?!) Vi har ett kanonbra täcke där man byter innertäcket och på så sätt kan få olika tjocklek på täcket beroende på vilket väder det ska bli. Så smidigt! Lotus verkar har klarat sig riktigt bra i natt. Värmehinken som jag installerade igår har fungerat kanon hittils. Ingen is i hinken idag när vi kom ut! 
 
Dagen idag började riktigt vackert med krispigt vinterlandskap och sol. Alva och jag planerade in lite fotografering för en gång skull. Det är inte så ofta det blir av nu för tiden även om jag tycker att det är riktigt kul att fota. 
 
Vi åkte ut till stallet på förmiddagen och gjorde iordning Lotus. Han var riktigt pigg när vi skulle gå iväg så vi valde att gå till ridhuset först en sväng så att han fick röra lite på sig. Någon mer flygtur för Alva vill vi inte ha. 
 
På vägen hem fick det bli lite fotografering. Tyvärr var inte solen framme då men det blev helt ok foton ändå. Vi kan fotografera igen någon annan dag, då solen är framme. 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem hade Johan eldat så det var en sådan där go värme. Perfekt när man var lite nerkyld. Ikväll blir det lugnt. 
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra lördag! Glöm inte att trycka på "gilla-hjärtat" när ni kikat förbi.

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Så fina bilder :-)

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Jennie:

Så fin häst Lotus är!

Svar: Tack 🙏🏼🤗
malinlorentzon.se